Πίτα 2017

19

Σήμερα φάνηκε ότι υπάρχει πολύ ενδιαφέρον και αστείρευτη θέληση για το άθλημα του σκακιού στα Γιάννενα. Μάλλον η συμπάθεια κερδίζετε με συμπεριφορές ειλικρίνειας. Πλήθος κόσμου, μικροί και μεγάλοι, γέμισαν την αίθουσα σκακιού στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Πύρρου, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017.

Σημείωση: Στην φωτογραφία βλέπουμε την πρώην Πρωταθλήτρια Ελλάδας να πίνει την πορτοκαλάδα της, για να πάρει δυνάμεις! Όπως λένε και οι Αμερικάνοι ο πρώτος είναι πρώτος και ο δεύτερος τίποτα.

Ο Πύρρος είναι ένας Σκακιστικός Σύλλογος υπό σύσταση, δηλαδή πραγματοποιούνται οι ενέργειες για τη δημιουργία του, αλλά δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμη.

 

20

 

Σημείωση: Στην φωτογραφία βλέπουμε το κύπελλο που κατέκτησε ο Χρίστος με το Βαλεντίνο. Μπράβο και πάλι παιδιά.

Έγινε η απονομή από το επιτυχημένο πρώτο πρωτάθλημα «χέρι – μυαλό» στο οποίο συμμετείχαν 7 ομάδες και 15 άτομα συνολικά.

 

21

 

Την απονομή έκανε ο νεαρός Χάρης, ο οποίος έδωσε το μετάλλιο στον μπαμπά του! Δεν είναι δυνατόν να βγαίνουμε πάντα πρώτοι, αλλά σημασία έχει να συνεχίσουμε να προσπαθούμε και σίγουρα η προσπάθειά μας θα ανταμειφθεί κάποια στιγμή, έτσι δεν είναι; Επίσης στην απονομή βοήθησε ο αγαπητός φίλος Γιώργος, ένας από τους καλύτερους φοιτητές του μαθηματικού στα Γιάννενα και πρώτος (!) στο ισχυρό τουρνουά του Λευκού Πύργου στην Θεσσαλονίκη.

 

22

 

Την Κυριακή που μας έρχεται, 12 / 2 / 2017, θα πραγματοποιηθεί ατομικό πρωτάθλημα στο οποίο μπορούν να συμμετέχουν μόνο οι μαθητές του Συλλόγου. Ο σκοπός είναι να αναδείξουμε 4 νικητές οι οποίοι θα αγωνιστούν με τέσσερα άλλα παιδιά, περίπου στην ηλικία και στη δυναμικότητά τους, μέσω ίντερνετ.

 

23

 

Ευχαριστούμε τον κ. Μιχάλη που έκοψε την πρωτοχρονιάτικης πίτα. Επίσης ευχαριστούμε την κα Ελπίδα για τα νόστιμα γλυκίσματά. Φυσικά ευχαριστούμε τον φίλο Βασίλη, ο οποίος λειτουργεί την Κάισσα Ιωαννίνων, για τι σκακιέρα που δώρισε σε αυτόν που βρήκε το φλουρί της βασιλόπιτας. Φυσικά ευχαριστούμε τον κ. Δημήτρη ο οποίος στηρίζει πάρα πολύ όλη την προσπάθεια και βγάζει υπέροχες φωτογραφίες!

 

24

 

25

 

Ένα σκακιστικό πηγαδάκι, προετοιμάζετε να παίξει μερικές παρτίδα μιλώντας για στρατηγικές νίκης.

 

26

 

Ο Βαλεντίνος είπε ότι δεν είναι καλό να βρεις το φλουρί, γιατί τρως λιγότερη πίτα... Μάλλον θα του άρεσε η πίτα! :D

 

27

 

Το σκάκι είναι για όλους και για μικρούς αλλά και για μεγάλους. Έτσι λοιπόν δεν χάσαμε την ευκαιρία για μερικές παρτίδες «χέρι – μυαλό».

Ευχόμαστε ότι του χρόνου θα έχουμε περισσότερες, καρέκλες, σκακιέρες και απονομές κυπέλλων. Έως τότε μπορείτε να έρχεστε για να παίζουμε σκάκι κάθε Κυριακή από τις 11:00 έως τις 13:00. Μπορείτε να δείτε ολόκληρο το πρόγραμμα πατώντας εδώ.

 

Save

Save

Save

Save

FacebookTwitterGoogle BookmarksRedditLinkedinRSS Feed
Παράδειγμα 1

  Παίζουν τα μαύρα

Διαβάστε εδώ!
Παράδειγμα 1

Παίζουν τα λευκά

Διαβάστε εδώ!
Παράδειγμα 1

Παίζουν τα λευκά

Διαβάστε εδώ!
Παράδειγμα 3

Παίζουν τα μαύρα

Διαβάστε εδώ!
Παράδειγμα 3

Παίζουν τα μαύρα

Διαβάστε εδώ!
Παράδειγμα 2

Παίζουν τα λευκά

Διαβάστε εδώ!

Πληροφορίες


Ακολουθήστε


     Google    Facebook    Likendin

     Twitter    YouTube 2    Rss

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Υποστήριξη