Κλήρωση

70

Ο Μάνος Ναθαναήλ έφτιαξε ένα πρόγραμμα στο excel με το οποίο κάποιος μπορεί να φτιάξει κληρώσεις. Έτσι λοιπόν την Δευτέρα 27 Μαρτίου ο πρόδερος του Σ.Ι.Σ. Γιάννης Παπαγεωργίου και ο εκπρόσωπος των Ιωαννίνων για τη Δυτική Ελλάδα πραγματοποίησαν την κλήρωση για το Διασυλλογικό πρωτάθλημα ΤΕΣΣΔΕ.

Έπειτα ο Μάνος έβαλε με αυτή τη σειρά τις ομάδες στο Swiss Manager και το πρόγραμμα έβγαλε την τελική κλήρωση.

 

 

 

 

Κλήρωση Διασυλλογικού Πρωταθλήματος

 

Γύρος 1        
           
Αρ. Α/Α Ομάδα Αποτ. Ομάδα Α/Α
1 1 Σ.Ε. ΝΙΚΟΠΟΛΗ - Σ.ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ ΣΚΑΚΙΣΤΩΝ 4
2 2 Σ.Π.Ζ.ΚΕΡΚΥΡΑΣ - ΘΙΝΑΛΙΟΣ Σ.Ο. 3
           
Γύρος 2        
           
Αρ. Α/Α Ομάδα Αποτ. Ομάδα Α/Α
1 4 Σ.ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ ΣΚΑΚΙΣΤΩΝ - ΘΙΝΑΛΙΟΣ Σ.Ο. 3
2 1 Σ.Ε. ΝΙΚΟΠΟΛΗ - Σ.Π.Ζ.ΚΕΡΚΥΡΑΣ 2
           
Γύρος 3        
           
Αρ. Α/Α Ομάδα Αποτ. Ομάδα Α/Α
1 2 Σ.Π.Ζ.ΚΕΡΚΥΡΑΣ - Σ.ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ ΣΚΑΚΙΣΤΩΝ 4
2 3 ΘΙΝΑΛΙΟΣ Σ.Ο. - Σ.Ε. ΝΙΚΟΠΟΛΗ 1

 

Να σας υπενθυμίσω ότι οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στις 1 και 2 Απριλίου στην Ηγουμενίτσα. Μπορείτε να δείτε αναλυτικά την προκήρυξη των αγώνων εδώ.

 

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα η πρώτη αγωνιστική Σ.Π.Ζ.Κ - Θινάλιος θα γίνει την Παρασκευή 31 Μαρτίου ή το Σάββατο 1 Απριλίου στην Κέρκυρα. Ο αγώνας Σ.Ε. Νικόπολη - Σ.Ι.Σ. το Σάββατο στη Φιλιππιάδα (ή όπου αλλού συμφωνηθεί). Οι άλλες δυο αγωνιστικές την Κυριακή στην Ηγουμενίτσα.

Οι αγώνες θα αρχίσουν στις 11:00 το πρωί την Κυριακή καθώς το προηγούμενο φέρι ξεκινάει 5:45 π.μ. Ο απογευματινός γύρος θα ξεκινήσει περίπου στις 15:30 με 16:00.

Σημείωση:

Αυτές είναι οι τελευταίες πληροφορίες που είναι διαθέσιμες. Για πιθανές αλλαγές στην ώρα, μέρα, κλήρωση ή οτιδήποτε άλλο το www.chessgames.gr δεν φέρει καμία ευθύνη.

Αυτός ήταν ο μήνας των αλλαγών και των έκτακτων υποσημειώσω. Από την Κέρκυρα μέχρι την Sharshaj οι διοργανωτές αποφάσισαν να δράσουν ξαφνικά. Στην Κέρκυρα άλλαξαν τη μέρα διεξαγωγής των αγώνων, ενώ στην Sharshaj την ώρα έναρξης. Στην μεν Κέρκυρα το ανακοίνωσαν στο Facebook ενώ στη δε Sharshaj στο καφέ...

Μάλλον για μερικούς είναι αυτονόητο να έχουν όλοι Facebook ή να πίνουν καφέ σε καφετέρια. Τα πράγματα όμως δεν είναι έτσι.

Ακολουθεί το μήνυμα που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό ο Έλληνας πολυ-πρωταθλητής Χρίστος Μπανίκας.

 

«Για πρώτη φορά στην ζωή μου χάνω αγώνα άνευ αγωνος. Δυστυχώς οι διοργανωτές εδώ στην sharshaj είναι τελείως ασόβαροι ενώ όλοι μας είχαν ενημερώσει ότι οι αγώνες είναι στις 5:30 έγινε ξαφνική αλλαγή στο πρόγραμμα των αγώνων και ούτε σκέφτηκαν να το ανακοινώσουν επίσημα στην τελετή έναρξης, παρά μόνο στην καφετέρια των αγώνων!!!

Όπως λένε ήμασταν υποχρεωμένοι να είμαστε. Συγνώμη κύριοι αλλά ο καφές με πειράζει δεν είμαι υποχρεωμένος να είμαι εκεί

Δεν θα σχολιάσω την ταλαιπωρία μας το γεγονός ότι στο αεροδρόμιο δεν μας περίμεναν όπως επίσης και την ξαφνική αλλαγή ξενοδοχείου. Σίγουρα φταίμε και εμείς αλλά 30 χρόνια δεν μου έχει ξανασυμβει....»

 

Είναι επίσης λυπηρό το γεγονός ότι δεν αγωνίζεται η ομάδα από την Πάλαιρο αλλά ακόμη πιο λυπηρό είναι το γεγονός ότι δεν αγωνίζεται η ομάδα της Ηγουμενίτσας.

Το www.chessgames.gr εύχεται καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες που θα συμμετέχουν! Κάθε σκακιστική εκδήλωση είναι και θα πρέπει να είναι μια γιορτή σκακιού, μια ευχάριστη ανακωχή από την καθημερινότητα. Οπότε καλή επιτυχία και καλές παρτίδες!

 

Save

FacebookTwitterGoogle BookmarksRedditLinkedinRSS Feed
Παράδειγμα 1

  Παίζουν τα μαύρα

Διαβάστε εδώ!
Παράδειγμα 1

Παίζουν τα λευκά

Διαβάστε εδώ!
Παράδειγμα 1

Παίζουν τα λευκά

Διαβάστε εδώ!
Παράδειγμα 3

Παίζουν τα μαύρα

Διαβάστε εδώ!
Παράδειγμα 3

Παίζουν τα μαύρα

Διαβάστε εδώ!
Παράδειγμα 2

Παίζουν τα λευκά

Διαβάστε εδώ!

Πληροφορίες


Ακολουθήστε


     Google    Facebook    Likendin

     Twitter    YouTube 2    Rss

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Υποστήριξη