Τριανδρία

83

Τα βλέμματα του σκακιστικού κοινού θα συγκεντρώσει το ισχυρό τουρνουά το 10ο ανοιχτό διεθνές τουρνουά σκάκι στην Τριανδρία, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη από...

... τις 17-ΑΠΡ-2017 έως 23-ΑΠΡ-2017.

ΧΩΡΟΣ ΑΓΩΝΩΝ: Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης, Περίπτερο 6

Το τουρνουά είναι χωρισμένο σε 2 γκρουπ δυναμικότητας. Στο Α΄ Γκρουπ μπορούν να συμμετέχουν σκακιστές και σκακίστριες με διεθνές ELO > 1600. Στο Β΄ Γκρουπ σκακιστές και σκακίστριες με διεθνές ELO < 1600.

Το τουρνουά θα διεξαχθεί με ελβετικό σύστημα 7 γύρων με Εθνική και Διεθνή Αξιολόγηση. Λέγοντας ελβετικό σύστημα εννοούμε ότι θα γίνει πρωτάθλημα, δηλαδή όλοι οι παίχτες θα παίξουν 7 αγώνες, ανεξάρτητα εάν χάσουν ή κερδίσουν. Στο τέλος όποιος έχει τους περισσότερους βαθμούς θα είναι ο νικητής.

Το τσουχτερό μεν, απαραίτητο δεν παράβολο θα είναι 30 ευρώ για το Α Γκρουπ και 20 ευρώ για το Β γκρουπ

Τεράστιο αγωνιστικό ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι συμμετοχές του Koutsogoulas Georgios και Chatziioannidis Theofylaktos οι οποίοι ρίχνονται στη μάχη για να κερδίσουν βαθμούς ΕΛΟ, τα 100 ευρώ που μπορεί να κερδίσει μόνο ο πρώτος σκακιστής και τα δώρα που υπόσχεται η διοργάνωση.

Ο Chatziioannidis Theofylaktos έχει το δεύτερο πιο δύσκολο όνομα στην ιστορία του σκακιού, μετά τον Roman Dzindzichashvili. Έτσι λοιπόν το www.chessgames.gr αποφάσισε να του δώσει το κωδικό όνομα Teo.

Και οι δύο τους κουνάνε για παραπάνω από 1500 ΕΛΟ και αναρωτιόμαστε πότε επιτέλους θα ξεπεράσουν αυτό το φράγμα του 1600, ώστε να τους βλέπουμε να αγωνίζονται στα κανονικά, μεγάλα γκρουπ δυναμικότητας. Συνήθως στα Β γκρουπ παίζουν παιδάκια.

Έτσι λοιπόν μένει να δούμε, έπειτα από μερικές μέρες, εάν με την ολοκλήρωση του τουρνουά θα έχουν παίξει το σκάκι της ζωής τους ή απλά θα έχουν γίνει «σάκοι του μποξ» ;

Η Ιστοσελίδα της διοργάνωσης βρίσκετε εδώ | http://pat.gr/

FacebookTwitterGoogle BookmarksRedditLinkedinRSS Feed
Παράδειγμα 1

  Παίζουν τα μαύρα

Διαβάστε εδώ!
Παράδειγμα 1

Παίζουν τα λευκά

Διαβάστε εδώ!
Παράδειγμα 1

Παίζουν τα λευκά

Διαβάστε εδώ!
Παράδειγμα 3

Παίζουν τα μαύρα

Διαβάστε εδώ!
Παράδειγμα 3

Παίζουν τα μαύρα

Διαβάστε εδώ!
Παράδειγμα 2

Παίζουν τα λευκά

Διαβάστε εδώ!

Πληροφορίες


Ακολουθήστε


     Google    Facebook    Likendin

     Twitter    YouTube 2    Rss

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Υποστήριξη