Πάρτι

121

Πρόσκληση σε Πάρτι

Το Σάββατο 27 Μαΐου και ώρα 11:30 είσαστε προσκεκλημένοι στο πάρτι που θα κάνει ο Σύλλογος μας για την λήξη των φετινών μαθημάτων σκάκι. Θα μπορείτε να παίξετε σκάκι καθώς και να αποκτήσετε το αναμνηστικό δίπλωμα αποφοίτησης σκάκι. Οπότε να είστε εκεί!

Φυσικά μπορούν να έρθουν και άλλοι, οι οποίοι δεν συμμετείχαν στα σκακιστικά μαθήματα του Συλλόγου, αλλά δεν θα μπορέσουμε να τους δώσουμε αναμνηστικό δίπλωμα. Θα μπορούν όμως να πιουν χυμό, να φάνε κέικ και φυσικά να παίξουν σκάκι.

 

Ελεύθερο παιχνίδι

 

Κάθε Δευτέρα του Ιουνίου από τις 18:30 έως της 20:30 μπορείτε να έρχεστε για ελεύθερο παιχνίδι σκάκι στο Σύλλογο. Έτσι λοιπόν θα μπορείτε να συνεχίσετε να ασχολείστε με το σκάκι έως ότου έρθει ο Σεπτέμβρης και ξεκινήσουμε ξανά τα μαθήματα.

 

Τουρνουά

 

Για αυτούς που θέλουν να ασχοληθούν λίγο πιο σοβαρά θα κάνουμε το πρώτο τουρνουά σκάκι 1ο Rising Star (ανερχόμενο αστέρι). Η ιδέα είναι να ξεκινήσουμε να γράφουμε παρτίδες σκάκι και να κατανοήσουμε ποια είναι η διαδικασία του τουρνουά. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερες πληροφορίες για το τουρνουά πατώντας εδώ.

 

Καταστατικό

 

Το καταστατικό του Συλλόγου είναι έτοιμο και έχουμε συγκεντρώσει τα χρήματα που απαιτούνται για το παράβολο. Επίσης έχουμε ήδη συγκεντρώσει και τις υπογραφές που απαιτούνται, 21 Ιδρυτικά Μέλη, και θα παραδώσουμε το καταστατικό στη δικηγόρο και κατ’ επέκταση στο δικαστήριο την Δευτέρα 29 Μαΐου. Φυσικά μπορούν να συμμετέχουν περισσότερα από 21 μέλη στο καταστατικό• έτσι λοιπόν εάν αγαπάς το σκάκι και θέλεις κι εσύ να συμμετέχεις μαζί μας, τότε είσαι ευπρόσδεκτος/η να γίνεις Ιδρυτικό Μέλος.

 

Save

FacebookTwitterGoogle BookmarksRedditLinkedinRSS Feed
Παράδειγμα 1

  Παίζουν τα μαύρα

Διαβάστε εδώ!
Παράδειγμα 1

Παίζουν τα λευκά

Διαβάστε εδώ!
Παράδειγμα 1

Παίζουν τα λευκά

Διαβάστε εδώ!
Παράδειγμα 3

Παίζουν τα μαύρα

Διαβάστε εδώ!
Παράδειγμα 3

Παίζουν τα μαύρα

Διαβάστε εδώ!
Παράδειγμα 2

Παίζουν τα λευκά

Διαβάστε εδώ!

Πληροφορίες


Ακολουθήστε


     Google    Facebook    Likendin

     Twitter    YouTube 2    Rss

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Υποστήριξη