Σαπουνό φουσκα

122

Ο Πύρρος Ιωαννίνων θα συμμετέχει στο «Ioannina Global Bubble Parade» (Ιωάννινα γκλόμπαλ μπάμπλ παρέϊντ) το οποίο διοργανώνει το Κέντρο Νέων Ηπείρου και θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 28 Μαΐου στην κεντρική πλατεία των Ιωαννίνων.

 

Η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο ενός διεθνούς κινήματος που προωθεί τη χαρά, τη θετική ενέργεια και προσπαθεί να φέρει την κοινωνία κοντά. Αυτή η ιδέας μας βρίσκει 100% συμφωνούν και γι’ αυτό είναι μεγάλη μας χαρά αλλά και τιμή να συμμετέχουμε σε αυτή την εκδήλωση!

 

Πέρυσι συμμετείχαν 82 πόλεις από 47 χώρες του Κόσμου . Μέσα από αυτήν την εκδήλωση τα άτομα μοιράζονται την πεποίθηση ότι ευτυχία είναι το ταξίδι και όχι ο προορισμός. Αυτό είναι ακριβώς το μήνυμα που θέλουμε να περάσουμε και μέσα από το σκάκι, ότι δηλαδή μπορούμε να διασκεδάζουμε και να απολαμβάνουμε τις παρτίδες μας στο σκάκι και σιγά – σιγά θα γίνουμε καλύτεροι παίχτες.

 

Υπάρχει γενικά η άποψη ότι το σκάκι είναι για έξυπνους, όμως στην ουσία το σκάκι είναι αυτό το οποίο μας βοηθάει να γίνουμε έξυπνοι!

 

Η δράση θα ξεκινήσει στις 11:00 το πρωί στην κεντρική πλατεία των Ιωαννίνων με μουσική, χορό, διαδραστικά και αθλητικά παιχνίδια, γελωτοθεραπεία, ανιματέρς, κεράσματα, σκάκι και πολλές εκπλήξεις. Έτσι λοιπόν ο Σκακιστικός μας Σύλλογος σας καλεί να είσαστε εκεί, δίνοντας το δικό σας παρόν στις πολυάριθμες εκδηλώσεις.

 

Στις 12:45 θα ξεκινήσει η παρέλαση Σαπουνόφουσκας με κατεύθυνση την πλατεία Μαβίλη, όπου και θα συνεχιστούν οι δράσεις.

 

Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι ΔΩΡΕΑΝ και το μόνο που πρέπει να έχει κάποιος μαζί του είναι το… προσωπικό του μπουκαλάκι σαπουνόφουσκας!

 

Save

Save

FacebookTwitterGoogle BookmarksRedditLinkedinRSS Feed
Παράδειγμα 1

  Παίζουν τα μαύρα

Διαβάστε εδώ!
Παράδειγμα 1

Παίζουν τα λευκά

Διαβάστε εδώ!
Παράδειγμα 1

Παίζουν τα λευκά

Διαβάστε εδώ!
Παράδειγμα 3

Παίζουν τα μαύρα

Διαβάστε εδώ!
Παράδειγμα 3

Παίζουν τα μαύρα

Διαβάστε εδώ!
Παράδειγμα 2

Παίζουν τα λευκά

Διαβάστε εδώ!

Πληροφορίες


Ακολουθήστε


     Google    Facebook    Likendin

     Twitter    YouTube 2    Rss

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Υποστήριξη