Νεανικά

134

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα προκριματικά της περιοχής μας για το 10ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα παίδων- κορασίδων στην Άρτα. Οι αγώνες ήταν...

...για παιδιά μέχρι 16 ετών και στην εξαμελή σύνθεση της ομάδας, οι δύο από τις έξι σκακιέρες έπρεπε να παίζουν υποχρεωτικά κορίτσια. Οι αγώνες ήταν βαθμολογημένοι, δηλαδή τα αποτελέσματα μετρούσαν για το εθνικό καθώς και το διεθνές ΕΛΟ.

 

Αρχικά θα πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στη διοργάνωση για την άψογη διεξαγωγή των αγώνων καθώς και για το πολύ όμορφο και φιλικό κλίμα το οποίο επικρατούσε στους αγώνες.

 

Έπειτα θα πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια σε όλους τους παίχτες οι οποίοι συμμετείχαν στους αγώνες καθώς και στον Σύλλογο Ιωαννιτών Σκακιστών, ο οποίος κατάφερε να κερδίσει τη διοργάνωση. Μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα της διοργάνωσης πατώντας εδώ.

 

135

 

Οι αθλητές Ντόντορος Αποστόλης, Σταμάτης Κωνσταντίνος, Πατεράκης Παναγιώτης, Καταπόδης Γιώργος, Ντόντορου Βεατρίκη, Καταπόδη Ελένη και Ελένη Γούση εκπροσώπησαν με επιτυχία το Σύλλογό μας, Πύρρος Ιωαννίνων και τους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια.

 

136

 

Η Ντόντορου Βεατρίκη είναι και επίσημα η πρώτη αθλήτρια που πετυχαίνει νίκη για το Σύλλογό μας, μπράβο Βεατρίκη! Ο νεαρός Πατεράκης Παναγιώτης, ο οποίος έκλεψε τις εντυπώσεις επειδή είναι νήπιο (!), κατάφερε να κερδίσει την πρώτη επίσημη παρτίδα της ζωής του καθώς και την πρώτη παρτίδα ως αθλητής του Πύρρου.

 

137

 

Όπως πολύ σωστά το έθεσε ένας φίλος σε μία από τις συζητήσεις μας στην Άρτα, το σκάκι είναι το μοναδικό άθλημα στο οποίο εύχεσαι στον αντίπαλό σου καλή επιτυχία (!) μιας και τα αποτελέσματα του μπορούν να σε βοηθήσουν να αναρριχηθείς στην τελική κατάταξη,  σύμφωνα με το κριτήριο ισοβαθμίας μπούχολτς. Έτσι λοιπόν θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλες τις ομάδες για τα συγχαρητήρια που μας δώσανε και θα προσπαθήσουμε να συμμετέχουμε ενεργά και στις επόμενες διοργανώσεις της Δυτικής Ελλάδας.

 

Ευχαριστούμε πολύ τον κύριο Χρήστο Ντόντορο για τις υπέροχες φωτογραφίες! Μπορείτε να δείτε όλες τις φωτογραφίες με πολύ καλύτερη ανάλυση πατώντας εδώ και πηγαίνοντας στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook.

 

Επίσης είχαμε την ευκαιρία να παίξουμε με τον φίλο Γιάννη Παπαγεωργίου μερικές παρτίδες Blitz, δηλαδή γρήγορα σκάκι.

 

138

 

Μπορείτε να δείτε την τελική προκήρυξη της Ομοσπονδίας πατώντας εδώ.

Μπορείτε να δείτε την προκήρυξη των αγώνων στην Άρτα πατώντας εδώ.

Μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα των αγώνων πατώντας εδώ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FacebookTwitterGoogle BookmarksRedditLinkedinRSS Feed
Παράδειγμα 1

  Παίζουν τα μαύρα

Διαβάστε εδώ!
Παράδειγμα 1

Παίζουν τα λευκά

Διαβάστε εδώ!
Παράδειγμα 1

Παίζουν τα λευκά

Διαβάστε εδώ!
Παράδειγμα 3

Παίζουν τα μαύρα

Διαβάστε εδώ!
Παράδειγμα 3

Παίζουν τα μαύρα

Διαβάστε εδώ!
Παράδειγμα 2

Παίζουν τα λευκά

Διαβάστε εδώ!

Πληροφορίες


Ακολουθήστε


     Google    Facebook    Likendin

     Twitter    YouTube 2    Rss

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Υποστήριξη