Σέρρες

141

Μερικοί δεν γνωρίζουν ότι υπάρχει. Άλλοι ενθουσιάζονται μόλις ακούσουν ότι γίνεται... Υπάρχουν όμως και εκείνοι που το έζησαν και το θαύμασαν!  Την Κυριακή που μας πέρασε, 17 Δεκεμβρίου, ολοκληρώθηκε με επιτυχία το...

... τέταρτο πανελλήνιο πρωτάθλημα τυφλών και μερικώς βλεπόντων για το 2017. Σε αυτό συμμετείχαν συνολικά 36 άτομα και πραγματοποιήθηκε στις Σέρρες. Το πρωτάθλημα ήταν επτά γύρων, με δύο διπλούς γύρους, και χρόνο σκέψης 1 ώρα και 30 λεπτά για την ολοκλήρωση της παρτίδας. Μπορείτε να δείτε τα αναλυτικά αποτελέσματα πατώντας εδώ.

 

142

 

Πολλά συγχαρητήρια στον Πύρρο ΑΜΕΑ ο οποίος εκπροσωπήθηκε από τρεις αθλητές του, τον Χρήστο Τσιούρη, Άκη Μήτση και Ανθή Δούπη. Ο Χρήστος κατέλαβε την 6η θέση στην γενική κατάταξη, ο Άκης την δεύτερη θέση στους νέους κάτω των 20 και η Ανθή την Πέμπτη θέση της γυναίκες. Αρχηγός της αποστολής ήταν ο Νίκος Μήτσης ο οποίος βοήθησε στην οργάνωση και στην μετακίνηση της ομάδας. Επίσης η αποστολή συνοδεύονταν από τον Άγγελο Καίσαρη, μιας και ο προπονητής των παιδιών Μιχαήλ Παππάς δεν μπόρεσε να λείψει από τα Γιάννενα λόγο προσωπικών υποχρεώσεων. Ο επόμενος στόχος είναι να τεθούν οι στόχοι για την νέα χρονιά και οι συστηματικές προπονήσεις.

 

143

 

Ήταν μια πολύ ευχάριστη εκδρομή στην οποία κάναμε πολλούς νέους φίλους, παρακολουθώντας παράλληλα μερικές πολύ δυνατές παρτίδες οι οποίες πραγματικά κερδηθήκαν στα δευτερόλεπτα! Επίσης ήταν πολύ θετικό ήταν το γεγονός ότι στο πρωτάθλημα συμμετείχαν και αρκετοί νεαροί αθλητές.

 

144

 

Μπορείτε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τον Πύρρο ΑΜΕΑ πατώντας εδώ, πηγαίνοντας στην επίσημη σελίδα του στο Facebook.

 

145

 

Ο Σύλλογός μας, Πύρρος Ιωαννίνων ευχαριστεί θερμά τον διαιτητή του τουρνουά Αντώνη Παυλή, ιδρυτή και πρόεδρο του καλύτερου σκακιστικού Συλλόγου στην Αθήνα, Α.Σ.Ο. Πετρούπολης "ΔΙΑΣ", για τις χρήσιμες ιδέες που μας έδωσε ώστε να αναπτύξουμε τον δικό μας Σύλλογο καθώς και για τα λάβαρα της ομάδας του τα οποία έχουμε ήδη κρεμάσει στην αίθουσά μας.

 

146

 

 

FacebookTwitterGoogle BookmarksRedditLinkedinRSS Feed
Παράδειγμα 1

  Παίζουν τα μαύρα

Διαβάστε εδώ!
Παράδειγμα 1

Παίζουν τα λευκά

Διαβάστε εδώ!
Παράδειγμα 1

Παίζουν τα λευκά

Διαβάστε εδώ!
Παράδειγμα 3

Παίζουν τα μαύρα

Διαβάστε εδώ!
Παράδειγμα 3

Παίζουν τα μαύρα

Διαβάστε εδώ!
Παράδειγμα 2

Παίζουν τα λευκά

Διαβάστε εδώ!

Πληροφορίες


Ακολουθήστε


     Google    Facebook    Likendin

     Twitter    YouTube 2    Rss

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Υποστήριξη