Πίτα 2018

18

Την Κυριακή 31 Ιανουαρίου Σκακιστικός Όμιλος Πύρρος Ιωαννίνων έκοψε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτά του δημιουργώντας χαμόγελα σε μικρούς και μεγάλους!

Το μεγαλύτερο χαμόγελο φυσικά το είχε Χριστίνα Δάλλα μιας και κατάφερε να κερδίσει το φλουρί για τη φετινή χρονιά. Η Χριστίνα, εκτός από φίλη, είναι μία εξαιρετική κοπέλα η οποία έχει βοηθήσει πάρα πολύ στην οργάνωση του Συλλόγου, των μαθημάτων και κατέχει τη θέση της Γενικής Γραμματέας. Χριστίνα, συγχαρητήρια για το φλουρί και ευχαριστούμε πάρα πολύ για όλη τη βοήθεια που έχεις προσφέρει και συνεχίζει να προσφέρεις στο Σύλλογο! Το επόμενο βήμα νομίζω ότι είναι να αρχίσει να παίζει αγωνιστικό σκάκι, αλλά φυσικά αυτό είναι κάτι που θα το αποφασίσει η ίδια…

 

19

 

Ο Σύλλογος μας κόβει πίτα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Πέρυσι είχαμε κόψει πίτα αν και δεν είχαμε καταφέρει να γίνουμε Σύλλογος, όμως φέτος έχουμε επίσημη ομάδα, αναγνωρισμένη από την Ελληνική Σκακιστική Ομοσπονδία, η οποία συμμετέχει σε όλα τα τοπικά πρωταθλήματα καθώς και σε διάφορες εκδηλώσεις σκάκι που γίνονται στις κοντινές περιοχές, δείχνοντας ότι αθλητές μας είναι ενεργοί. Ο Πύρρος είναι ένας αυτοδημιούργητος και αυτοσυντηρούμενος Σύλλογος που δραστηριοποιείται στην πόλη των Ιωαννίνων.

 

20

 

21

 

Εκτός από το σκάκι, την βασική ενασχόληση του Συλλόγου μας, έχουμε διάφορα επιτραπέζια παιχνίδια της Καίσσας ώστε η ομάδα μας να είναι πιο ανοιχτή και πιο φιλική προς όλους. Αυτή την Κυριακή, 11 Φεβρουαρίου, ο Σύλλογος θα είναι ανοιχτός από τις 11:00 έως τις 13:00 για ελεύθερο παιχνίδι.

 

22

 

23

Έπειτα από τέσσερα χρόνια σπουδών ήρθε η ώρα για τον αγαπητό φίλο Θανάση Καλομοίρη να ολοκληρώσει τις σπουδές του και να φύγει από τα Γιάννενα. Βέβαια πριν ολοκληρώσει εντελώς τις σπουδές του θα κάνει μία εξάμηνη στάση στην Πολωνία για το Εράσμου και θα περιμένουμε να μας στείλει από κει ή σκακιστικές φωτογραφίες!

 

24

 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ αξίζει στο φίλο Χριστόφορο Κίσσα για τις εξαιρετικές φωτογραφίες που βγάζει και επεξεργάζεται για καιρό τώρα· επίσης θα ήθελα να τον ευχαριστήσω για τα μαθήματα χορού που κάνει στην Δομπόλη κάθε Τρίτη. Εάν δεν τον έχετε επισκεφτεί, τότε σίγουρα αξίζει να το κάνετε μιας και είναι ένας εξαιρετικός δάσκαλος με πολύ καλή μεταδοτικότητα! Εκτός από τα δύο προαναφερθέντα του προσόντα, παίζει καλό σκάκι και είναι και μέλος της σκακιστικής μας ομάδας. Θα αγωνιστεί με άλλα 3 άτομα στο προσεχές ομαδικό τουρνουά στην Ναύπακτο, καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά!

 

25

 

Μπορείτε να δείτε πολύ περισσότερες φωτογραφίες και να πατήσετε like στη σελίδα μας στο Facebook η οποία βρίσκεται εδώ.

 

 

FacebookTwitterGoogle BookmarksRedditLinkedinRSS Feed
Παράδειγμα 1

  Παίζουν τα μαύρα

Διαβάστε εδώ!
Παράδειγμα 1

Παίζουν τα λευκά

Διαβάστε εδώ!
Παράδειγμα 1

Παίζουν τα λευκά

Διαβάστε εδώ!
Παράδειγμα 3

Παίζουν τα μαύρα

Διαβάστε εδώ!
Παράδειγμα 3

Παίζουν τα μαύρα

Διαβάστε εδώ!
Παράδειγμα 2

Παίζουν τα λευκά

Διαβάστε εδώ!

Πληροφορίες


Ακολουθήστε


     Google    Facebook    Likendin

     Twitter    YouTube 2    Rss

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Υποστήριξη