Γίνε μέλος

Εάν θέλεις να συμμετέχεις και εσύ στον Σύλλογο μας, τότε μπορείς να γίνεις μέλος του Σωματείου, αθλητικό μέλος της ομάδας, μαθητής του Συλλόγου ή απλά φίλος/η του σκακιού.

 

Αίτηση ως μέλος

 

Ως μέλος του Σωματείου μπορείς να συμμετέχεις ενεργά στις Γενικές Συνελεύσεις, να αποκτήσεις το δικαίωμα να ψηφίζεις, καθώς και να συμμετέχεις στις Συλλογικές αποφάσεις. Καλό θα είναι τα μέλη να έχουν γίνει αθλητικά μέλη πρώτα. Πάντα υπήρχε και πάντα θα υπάρχει χώρος για νέους αθλητές, δηλαδή παίχτες που παίζουν σκάκι. Υπάρχει ήδη υπέρ αρκετός αριθμός σκακιστών ώστε να καλύψουν τις διοικητές θέσεις και να τα φέρουν εις πέρας με τις ευθύνες του Συλλόγου.

Τα μέλη του Πύρρου θα πρέπει να συμφωνούν απαραίτητα με το Καταστατικό λειτουργίας του Συλλόγου, να αγαπούν το σκάκι και να βοηθούν το Σύλλογο στις δραστηριότητές του.

 

Σημείωση 1: Μπορούν να γραφτούν ως μέλη είτε άνδρες είτε γυναίκες, οι οποίοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους.

 

Αίτηση ως αθλητικό μέλος

 

Μπορείς να γραφτείς ως αθλητής του Σωματείου, δηλαδή να έχεις αθλητική ταυτότητας, το οποίο σου δίνει τη δυνατότητα να παίξεις σε όλους τους επίσημους σκακιστικός αγώνες είτε στην Ελλάδα, είτε στο εξωτερικό.

Οι αθλητές του Σωματείου θα πρέπει επίσης να συμφωνούν με το καταστατικό, να συμμετέχουν στους αγώνες του Συλλόγου ώστε να κρίνεται δίκαια το ποιος θα παίξει στην ομάδα. Επίσης θα πρέπει να συμφωνούν με το Συλλογικό πνεύμα της ομάδας και να τοποθετούν το εμείς πάνω από το εγώ• δηλαδή να έχουν ως στόχο να βοηθήσουν την ομάδα και όχι να επωφεληθούν για προσωπικούς λόγους.

 

Σημείωση: Ως αθλητικά μέλη μπορούν να γραφτούν είτε άνδρες, είτε γυναίκες είτε ανήλικοι. Επίσης μπορεί γίνει αθλητικό μέλος και κάποιος ανήλικος, φυσικά με την έγγραφη άδεια των γονιών του.

 

Αίτηση ως μαθητής

 

Ως μαθητής του Συλλόγου μπορεί να γραφτεί ο οποιοσδήποτε ώστε να παρακολουθεί και να συμμετέχει στα μαθήματα. Μέσα από τα μαθήματα μπορεί να βελτιώσει το παιχνίδι του στο σκάκι και στη συνέχεια να γραφτεί ως αθλητικό τακτικό μέλος του Συλλόγου.

Στα μαθήματα μπορούν να συμμετέχουν μικροί οι μεγάλοι, οι οποίοι είναι χωρισμένοι σε τμήματα με βάση την ηλικία καθώς και την δυναμικότητα. Στα μαθήματα των νεαρών μαθητών όχι μόνο μπορούν αλλά ενθαρρύνονται στο να παρευρίσκονται και οι γονείς. Η εμπειρία μας έχει δείξει ότι ένας νεαρός μαθητής που βοηθιέται από τον πατέρα του μπορεί να κάνει πολύ πιο γρήγορη πρόοδο.

 

Σημείωση: Δεν γίνονται μαθήματα σε μαθητές που είναι ήδη μέλη σε κάποιον άλλον σκακιστικό Σύλλογο των Ιωαννίνων. Μου είναι δύσκολο να φανταστώ έναν παίχτη του Ολυμπιακού να μην κάνει προπόνηση με την ομάδα του, αλλά να συμμετέχει στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού. Εάν έχεις σκοπό να αλλάξεις ομάδα και να ενταχθείς στην δική μας, τότε μπορούμε να το συζητήσουμε.

 

Φίλοι σκακιού

 

Εκτός από τις παραπάνω επιλογές μπορείς να συμμετέχεις ως φίλος του σκακιού στα ελεύθερα παιχνίδια σύμφωνα με το πρόγραμμα του Συλλόγου. Αυτή μπορεί να είναι και η πρώτη επαφή ώστε να γνωρίσεις το Σύλλογο και την παρέα μας. Αξίζει να σημειωθεί ότι ακόμη και οι φίλοι σκακιού θα πρέπει να συμφωνούν με το καταστατικό καθώς και με τον τρόπο λειτουργίας του Συλλόγου.

Ο Σύλλογος μας είναι αυτοδημιούργητος και αυτοσυντηρούμενος. Αυτό σημαίνει ότι όποιος έρχεται σε τακτικά χρονικά διαστήματα θα πρέπει να πληρώνει τη Συνδρομή του.

 

FacebookTwitterGoogle BookmarksRedditLinkedinRSS Feed

Πληροφορίες


Ακολουθήστε


     Google    Facebook    Likendin

     Twitter    YouTube 2    Rss

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Υποστήριξη