Υπουργός Παιδείας

20

Δήλωση βόμβα του Ν. Φίλη «Δεν καταλαβαίνω γιατί επιμένουμε να έχουμε τόσα πολλά φωνήεντα» και έτσι ο υπουργός παιδείας εκτελέστηκε..

Ουπςςς μάλλον θα τα μπέρδεψα γι’ αυτό ας τα πάρουμε από την αρχή.

Ο Έλληνας υπουργός Παιδείας, Νίκος Φίλης βρήκε την ευκαιρία να δηλώσει ότι δεν του αρέσουν τόσο πολύ τα φωνήεντα στην Ελληνική γλώσσα και εξέφρασε τη δημόσια απορία του γιατί όλες οι προηγούμενες κυβερνήσεις, οι εκπαιδευτικοί, και η κοινή γνώμη θεωρούν δεδομένο το γεγονός τα φωνήεντα ομορφαίνουν την Ελληνική γλώσσα και την κάνουν πιο εκφραστική.

 

Και εδώ γεννάται το εύλογο ερώτημα ενός Γιαννιώτη: «πουθ ειν το παλκαρ; μην ειν απ' τα μερ' μας; Να του στείλ' με μια θκιαμς επιστολή!!»

Ο ίδιος υπουργός δήλωσε πως «κάλλιστα θα μπορούσαμε να κόψουμε τουλάχιστον δύο με τρία φωνήεντα». Μάλλον του φαίνονται πάρα πολλά τα επτά βασικά φωνήεντα ή ποτέ δεν κατάφερε να τα μάθει στο δημοτικό.

 

Ελλάδα VS Βόρεια Κορέα

 

Από την άλλη μεριά του Αιγαίου κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου ο εκπρόσωπος του υπουργείου Ενοποίησης της Νότιας Κορέας, Τζονγκ Τζουν-Χέε δήλωσε ότι "ο υπουργός Παιδείας της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ-Τζιν εκτελέστηκε".

 

Πιστέψτε, είναι εντελώς τυχαίο που αυτές οι δύο πληροφορίες βρίσκονται στο ίδιο άρθρο, απλά έτυχε να συμβούν την ίδια χρονική στιγμή.

Οι δηλώσεις του Τζονγκ, ο οποίος απέφυγε να δώσει λεπτομέρειες, ακολουθούν ένα δημοσίευμα χθες σύμφωνα με το οποίο δύο ανώτεροι κρατικοί αξιωματούχοι της Βόρειας Κορέας εκτελέστηκαν νωρίτερα αυτόν τον μήνα "διότι παράκουσαν" τον ηγέτη της χώρας Κιμ Γιονγκ Ουν.

 

Παρόλα αυτά ο Φίλης έχει τη λύση! Επαναφέρει τους αιώνιους φοιτητές και έτσι αργά αλλά σταθερά θα μειωθεί η ανεργία. Γιατί καλύτερα είναι να είσαι φοιτητής παρά άνεργος...

FacebookTwitterGoogle BookmarksRedditLinkedinRSS Feed

Πληροφορίες


Ακολουθήστε


     Google    Facebook    Likendin

     Twitter    YouTube 2    Rss

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Υποστήριξη