Ατιμούτσικο!!

22

Ο καθένας έχει τον δικό του προσωπικό τρόπο να εκφράζετε και να χαιρετά τους υπόλοιπους ανθρώπους. Άλλος δίνει το χέρι του, άλλος αγκαλιάζει το γνωστό του, άλλος τον φιλά σταυρωτά, όμως υπάρχει και ένας πιο ιδιαίτερος τρόπος να δείξεις την συμπάθειά σου...

Τσιμπώντας του το μάγουλο! Αλήθεια τη σημαίνει αυτή η ιδιαίτερη χειρονομία; Θα τσίμπαγες το μάγουλο του κολλητού σου; Θα του τσίμπαγες το μάγουλο ως ένα είδος ερωτικού υπονοούμενου; Ή απλά προσπαθείς να διαπιστώσεις εάν ο άλλος έχει πιο χοντρά μάγουλα από τα δικά σου; Γιατί εδώ που τα λέμε κανένας από τους δύο δεν πρόκειται να βρεθεί στο εξώφυλλο του men's health.

23

Ένα ιδιαίτερο στιγμιότυπο κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός κατά την διάρκεια της συζήτησης του πολυνομοσχεδίου στη Βουλή το βράδυ της Πέμπτης. Την ώρα που ο Ευάγγελος Βενιζέλος παρακολουθεί προσηλωμένος τη συζήτηση στη Βουλή, ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ, Κώστας Καραμανλής, τον πλησίασε και του τσίμπησε το μάγουλο. Ο Βενιζέλος αρχικά φάνηκε να ξαφνιάστηκε, καθώς δεν είχε αντιληφθεί την παρουσία του, ενώ στη συνέχεια τον χαιρέτησε και ανταπέδωσε το χαμόγελο.

 

FacebookTwitterGoogle BookmarksRedditLinkedinRSS Feed

Πληροφορίες


Ακολουθήστε


     Google    Facebook    Likendin

     Twitter    YouTube 2    Rss

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Υποστήριξη