Ακαδημία σκάκι

4.1

 

Η Αθλητική Ακαδημία Σκάκι -Πύρρος γεννήθηκε για να βοηθήσει όλους τους νεαρούς-ες να ανακαλύψουν και να βελτιώσουν το ταλέντο τους στο σκάκι. Γεννήθηκε το Σεπτέμβριο του 2016 και το μεγάλο στοίχημα που βάλαμε, δηλαδή «ΣΚΑΚΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ», επιτεύχθηκε μιας και δεκάδες μαθητές συμμετέχουν σε αυτήν.

 

Στον Πύρρο λειτουργούν σε ετήσια βάση τμήματα προπόνησης για παιδιά από 5 ετών και άνω που θέλουν να κάνουν την πρώτη τους γνωριμία με το σκάκι αλλά και για άλλα μεγαλύτερα που το έχουν αγαπήσει και έχουν προχωρήσει ακόμη περισσότερο.

 

Όσα από τα παιδιά αυτά ξεχωρίζουν σε θέληση αλλά και σε ταλέντο εντάσσονται πλέον στα τμήματα της Αθλητικής ομάδας του Συλλόγου, ακολουθούν το αγωνιστικό πρόγραμμα και εκπροσωπούν το Σύλλογο στις Αθλητικές του δραστηριότητες, παίζοντας με τη φανέλα του Πύρρου.

 

Πρόγραμμα μαθημάτων

 

Η προπόνηση στην Ακαδημίας μας είναι ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα προπόνησης, το οποίο είναι χωρισμένο και ειδικά προσαρμοσμένο για όλα τα επίπεδα. Έτσι λοιπόν μπορείτε να βρείτε το τμήμα και το επίπεδο που σας ταιριάζει.

 

Υπεύθυνος προπονήσεων

 

Οι προπονήσεις γίνονται από τον έμπειρο προπονητή σκάκι, Άγγελο Κάισαρη.

 

Γίνετε μέλη

 

Σας καλούμε λοιπόν να γίνεται και εσείς μέλη της Ακαδημίας γιατί τo σκάκι προσφέρει:

 

  • Αναπτύσσει την κρίση, τη φαντασία και τη δημιουργικότητα
  • Μαθαίνει την αξία της συστηματικής και μεθοδικής δουλειάς
  • Βοηθά στην πειθαρχία, τον προγραμματισμό και την αυτοσυγκέντρωση
  • Διευκολύνει τη συμμετοχικότητα, την κοινή προσπάθεια και την κοινωνική ένταξη
  • Επιταχύνει την ωρίμανση και την απόκτηση υπευθυνότητας
  • Εκφράζει ένα υγιές πρότυπο αθλητικής και πολιτιστικής δραστηριότητας
  • Μα πάνω απ' όλα ΧΑΡΑ & ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ! !

 

Μπορείτε να έρθετε οποιαδήποτε στιγμή θέλετε και σε όποιο τμήμα επιθυμείτε για μια δοκιμαστική προπόνηση, χωρίς καμία δέσμευση. Μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα των μαθημάτων πατώντας εδώ.

 

** Επιπλέον πληροφορίες **

 

Διάρκεια μαθήματος σκάκι

 

Τα μαθήματα έχουν διάρκεια μιάμιση ώρα. Οι γονείς όχι μόνο μπορούν, αλλά και τους ενθαρρύνουμε να παρακολουθούν τα μαθήματα, μιας και μπορούν να μάθουν και αυτοί σκάκι και να βοηθήσουν έτσι το παιδί τους.

 

Πόσοι συμμετέχουν στο μάθημα;

 

Ο ιδανικός αριθμός των μαθητών, για τα μαθήματα σκάκι, είναι από 5 έως 8 μαθητές. Υπάρχουν βέβαια μερικές εξαιρέσεις, όμως με περίπου 5 - 8 μαθητές μπορούμε να επικεντρωθούμε στα δυνατά σημεία καθώς και τις αδυναμίες των μαθητών.

 

Οικονομική συμμετοχή

 

Η οικονομική συμμετοχή για τα μαθήματα έχει οριστεί σε μηνιαία συνδρομή 15€ για το ένα παιδί και 20€ για τα δύο παιδιά. Τα χρήματα διατίθενται για την οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου και τις βασικές λειτουργικές του ανάγκες.

 

Δεν με βολεύουν οι ώρες των μαθημάτων

 

Εάν δεν σας βολεύουν οι ώρες που έχουν ανακοινωθεί, τότε παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί σας ή περάστε από το Σύλλογο και θα προσπαθήσουμε να βρούμε κάποια άλλη ώρα ή να δημιουργήσουμε ένα νέο τμήμα σκάκι.

 

Save

FacebookTwitterGoogle BookmarksRedditLinkedinRSS Feed

Πληροφορίες


Ακολουθήστε


     Google    Facebook    Likendin

     Twitter    YouTube 2    Rss

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Υποστήριξη