2017

Γενέθλια

72

Ο Σεπτέμβρης ήρθε και τον υποδεχτήκαμε με τους μικρούς και μεγάλους μας φίλους στον Σκακιστικό Σύλλογο «Πύρρος». Γιορτάσαμε τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του και καλωσορίσαμε τον σκακιστή Μιχαήλ Παππά, ανανεώνοντας τη δυναμική των προπονήσεων και της ομάδας.

Διαβάστε περισσότερα: Γενέθλια

Τουρνουά

30

Στο Σύλλογό μας η δικαιοσύνη είναι ένα από τα απαραίτητα συστατικά της επιτυχίας και του δεσίματος της ομάδας μας. Έτσι λοιπόν προσπαθούμε να δημιουργήσουμε σε τακτά χρονικά διαστήματα εσωτερικά πρωταθλήματα.

Διαβάστε περισσότερα: Τουρνουά

Αποφοίτηση

132

Με περισσότερους από 20 μικρούς μαθητές και περίπου 10 τακτικούς ενήλικες – φίλους του σκακιού μπορούμε να μπούμε ότι κάναμε ένα δυνατό ξεκίνημα. Το ραντεβού ανανεώνεται για το Σεπτέμβριο του 2017, όπου θα έχουμε το πάρτι έναρξης και το πάρτι γενεθλίων του Πύρρου.

Σχολικό

58

Το σχολικό πρωτάθλημα της πόλης μας είναι μια πολύ σημαντική διοργάνωση η οποία μπορεί να φέρει κοντά στο σκάκι τους νεαρούς μαθητές της πόλης μας. Είναι η πρώτη τους επαφή με το παιχνίδι και εάν σε κάποιον αρέσει πολύ το σκάκι, τότε μπορεί να συνεχίσει να ασχολείται μέσο του Συλλόγου.

Διαβάστε περισσότερα: Σχολικό
FacebookTwitterGoogle BookmarksRedditLinkedinRSS Feed

Πληροφορίες


Ακολουθήστε


     Google    Facebook    Likendin

     Twitter    YouTube 2    Rss

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Υποστήριξη