Γίνε μέλος

4.6

Εάν θέλεις να συμμετέχεις και εσύ στον Σύλλογο μας, τότε μπορείς να γίνεις είτε μέλος του Σωματείου, είτε αθλητής της ομάδας, είτε μαθητής του Συλλόγου ή απλά ένας φίλος/η του σκακιού.

 

Μέλος

 

Εάν επιλέξεις να γίνεις μέλος του Σωματείου θα έχεις τη δυνατότητα να συμμετέχεις ενεργά στις Γενικές Συνελεύσεις, να ψηφίζεις και να συμμετέχεις στις συλλογικές αποφάσεις. Αρχικά, όμως όλα τα μέλη θα πρέπει να συμφωνούν απαραίτητα με το καταστατικό λειτουργίας του Συλλόγου, να αγαπούν το σκάκι και να βοηθούν το Σύλλογο στις δραστηριότητές του πληρώνοντας  τη συνδρομή τους. Τέλος, μπορούν να γραφτούν ως μέλη μόνο όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους.

 

Αθλητής

 

Εάν επιλέξεις να γίνεις αθλητής του Σωματείου θα αποκτήσεις αθλητική ταυτότητα, με την οποία θα μπορείς να παίζεις σε όλους τους επίσημους σκακιστικούς αγώνες είτε στην Ελλάδα, είτε στο εξωτερικό. Οι αθλητές του Σωματείου θα πρέπει επίσης να συμφωνούν με το καταστατικό και να συμμετέχουν στους αγώνες του Συλλόγου, ώστε να κρίνεται δίκαια το ποιος θα παίξει στην ομάδα και να διακατέχονται από συλλογικό πνεύμα. Ως αθλητικά μέλη μπορούν να γραφτούν ενήλικες και ανήλικοι μετά από  την έγγραφη άδεια των γονιών τους.

 

Μαθητής

 

Ως μαθητής του Συλλόγου θα μπορείς να παρακολουθείς ομαδικά ή ατομικά μαθήματα από έμπειρους και κατάλληλα καταρτισμένους προπονητές του Συλλόγου. Μέσα από αυτά θα βελτιώσεις το παιχνίδι σου και στη συνέχεια θα μπορείς να γραφτείς ως αθλητής της ομάδας "ΠΥΡΡΟΣ". Στα μαθήματα μπορούν να συμμετέχουν μικροί  και μεγάλοι, οι οποίοι είναι χωρισμένοι σε τμήματα με βάση την ηλικία και τη δυναμική τους. Οι μαθητές συνεισφέρουν με μία οικονομική ενίσχυση προς το Σύλλογο.

 

Φίλοι σκακιού

 

Εκτός από τις παραπάνω επιλογές μπορείς να συμμετέχεις στο Σύλλογο σαν φίλος του σκακιού στα ελεύθερα παιχνίδια που προγραμματίζονται. Αυτή μπορεί να είναι και η πρώτη σου επαφή, ώστε να γνωρίσεις το Σύλλογο και την παρέα μας. Αξίζει να σημειωθεί ότι ακόμη και οι φίλοι σκακιού θα πρέπει να συμφωνούν με το καταστατικό, τον τρόπο λειτουργίας του Συλλόγου και να πληρώνουν τη συνδρομή τους εφόσον έρχονται σε τακτά χρονικά διαστήματα.

 

FacebookTwitterGoogle BookmarksRedditLinkedinRSS Feed

Πληροφορίες


Ακολουθήστε


     Google    Facebook    Likendin

     Twitter    YouTube 2    Rss

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Υποστήριξη