Σειρές μαθημάτων

 

 

Σε αυτή την κατηγορία, σειρές μαθημάτων, θα βρείτε ολοκληρωμένα και αυτοτελή μαθήματα πάνω σε ένα συγκεκριμένο θέμα σκακιού.

Οι σειρές μαθημάτων αποτελούνται από μαθήματα σε βίντεο, σε θεωρητικό κείμενο και σε πρακτικό μέρος. Δηλαδή υπάρχουν μαθήματα τα οποία μπορείτε να τα παρακολουθήσετε από την οθόνη του υπολογιστή σας. Υπάρχουν κείμενα τα οποία μπορείτε να τα ανοίξετε με τον υπολογιστή σας αλλά και να τα εκτυπώσετε σε έντυπη μορφή, για να μελετήσετε καλύτερα. Και φυσικά υπάρχει το πρακτικό μέρος στο οποίο υπάρχουν πάρα πολλά υποδειγματικά παιχνίδια. Μελετώντας αυτά τα παιχνίδια, στο υπολογιστή σας αλλά και σε πραγματική σκακιέρα, θα κατανοήσετε πλήρως το θεωρητικό μέρος του μαθήματος και θα είσαστε σε θέση να εφαρμόσετε τη νέα σας γνώση στην πράξη, δηλαδή στις πρακτικές σας παρτίδες.

Το θεωρητικό μέρος είναι σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο ώστε στην αρχή να ασχολείται με εισαγωγικά θέματα και καθώς προχωράει το μάθημα να πηγαίνουμε σε πιο πολύπλοκα παραδείγματα Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο είναι σχεδιασμένο και το πρακτικό μέρος. Μια σειρά μαθημάτων έχει από 100 έως 300 παιχνίδια περίπου Αυτά τα παραδείγματα είναι χωρισμένα σε ενότητες. Οι ενότητες έχουν επιλεγεί πολύ προσεκτικά με βάση τη δυσκολία τους. Μέσα σε κάθε ενότητα υπάρχουν από 10 έως 20 παραδείγματα Επίσης και τα παραδείγματα είναι αρχειοθετημένα με βαθμό δυσκολίας.

Με αυτό τον τρόπο λειτουργούν και τα κεφάλαια των επιστημονικών βιβλίων.

Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να μελετήσετε την κάθε σειρά μαθημάτων ξεχωριστά, σχεδόν ανεξάρτητα από το επίπεδο γνώση σας. Να σημειώσουμε εδώ ότι το επίπεδο γνώσης, δηλαδή σε ποιους απευθύνετε η κάθε σειρά μαθημάτων, δηλώνετε στο κείμενο περιγραφής της. Έτσι λοιπόν μπορείτε να επιλέξετε τη σειρά μαθημάτων που σας ενδιαφέρει να μάθετε ή να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας. Ακόμη και εάν αυτή είναι η πρώτη σας επαφή με το σκάκι, σας παρουσιάζω μια προτεινόμενη σειρά μελέτης των μαθημάτων:

 

 

Παίξε, είναι η σειρά σου!

 

Αυτό το βιβλίο είναι ένας πλήρης οδηγός, βήμα προς βήμα, για να μάθετε να παίζετε σκάκι. Εκτός από όλες τις κινήσεις του σκακιού, μπορείτε να μάθετε πολλά πράγματα για την ψυχολογία του σκακιού, δηλαδή τη νίκη, την ήττα, την διάπλαση του χαρακτήρα κ. α. Αυτό είναι ένα βιβλίο που δεν πρέπει να λείπει από καμία συλλογή!

Διαβάστε την αναλυτική περιγραφή εδώ!

 

 

Το επόμενο επίπεδο στο σκάκι

 

Εάν η σκακιστική σας πρόοδος έχει κολλήσει, τότε η σειρά μαθημάτων «Το επόμενο επίπεδο στο σκάκι» προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα προπόνησης, το οποίο θα σας βοηθήσει να ανεβείτε ένα επίπεδο στο σκάκι!

Διαβάστε την αναλυτική περιγραφή εδώ!

 

 

Ρεπερτόριο ανοιγμάτων 1.ε4-ε5

 

 

Εάν από τα πιο βασικά συστήματα στο σκάκι, ίσως το βασικότερο είναι η Ισπανική. Εάν γνωρίζετε τις βασικές ιδέες στην Ισπανική, τότε θα γνωρίζει μια πληθώρα βασικών θέσεων, οι οποίες θα σας βοηθήσουν να παίζετε πολύ καλύτερα και σε άλλα συστήματα, βελτιώνοντας το παιχνίδι σας συνολικά.

Διαβάστε την αναλυτική περιγραφή εδώ!

 

 

Παίξε γρήγορα και σωστά

 

Το γρήγορο σκάκι είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι από τη ζωή των σκακιστών. Είναι διασκεδαστικό, προσφέρει γρήγορα και έντονα συναισθήματα και μας δίνει τη δυνατότητα να κερδίσουμε σχεδόν οποιονδήποτε παίχτη. Οι παρτίδες που παίζονται στα σχολικά πρωταθλήματα είναι επίσης γρήγορες. Εάν θέλετε να έχετε επιτυχία, τότε αποκτήστε αυτή τη σειρά μαθημάτων.

Διαβάστε την αναλυτική περιγραφή εδώ!

 

 

Τα μυστικά των γκρανμαίτρ

 

<<εικόνα>>

Υπάρχουν κάποια μυστικά που γνωρίζουν μόνο οι κορυφαίοι παίχτες. Με αυτή τη σειρά μαθημάτων, από τον Ί. Σμυρνόφ, θα μάθετε πώς να σκέφτεστε σωστά σε κάθε θέση και πώς να αντιμετωπίζετε όλες τις δύσκολες καταστάσεις.

Η σειρά μαθημάτων είναι πλήρως μεταγλωττισμένη στα Ελληνικά!

Διαβάστε την αναλυτική περιγραφή εδώ!

Το εργαστήριο ανοιγμάτων του Γκρανμαίτρ

 

<<εικόνα>>

Εάν έχετε παίξει σε τουρνουά θα έχετε διαπιστώσει πόσο καλά προετοιμασμένοι είναι οι αντίπαλοί σας. Θα έχετε νοιώσει ότι σας έχουν κερδίσει χωρίς να παίξουν ούτε καν μια δική τους κίνηση…

Αποκτώντας αυτή τη σειρά μαθημάτων θα δημιουργήσετε ένα ισχυρό ρεπερτόριο ανοιγμάτων σε επίπεδο γκρανμαίτρ!

Η σειρά μαθημάτων είναι πλήρως μεταγλωττισμένη στα Ελληνικά!

Διαβάστε την αναλυτική περιγραφή εδώ!

Πακέτο

 

<<εικόνα>>

Μπορείτε να αποκτήσετε όλες τις σειρές μαθημάτων μαζί. Σε αυτή την περίπτωση θα έχετε μια ΠΟΛΥ μεγάλη έκπτωση!

Διαβάστε την αναλυτική περιγραφή εδώ!

 

 

Save

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest

Ξεκίνα σωστά και μάθε όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τη στρατηγική, την τακτική και την ψυχολογία του παιχνιδιού.

Παίξε, είναι η σειρά σου!

Αυτή η σειρά μαθημάτων είναι ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα προπόνησης για να ανεβείτε επίπεδο στο σκάκι.

Το επόμενο επίπεδο στο σκάκι

Αποκτήστε σήμερα ολοκληρωμένες γνώσεις για το ε4-ε5 και μάθετε όλα αυτά που σε άλλους μπορεί να πάρουν χρόνια.

Ρεπερτόριο ανοιγμάτων 1.ε4-ε5

Το γρήγορο σκάκι είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι από τη ζωή των σκακιστών. Μάθε πώς να τους κερδίζεις όλους!

Πάιξε γρήγορα και σωστά

Ακολουθήστε


     Google    Facebook    Likendin

     Twitter    YouTube 2    Rss

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Υποστήριξη