Το μπλογκ είναι ένας πολύ ωραίο τρόπος να εκφράζεσαι, να ανταλλάζεις απόψεις καθώς και να ενημερώνεσαι. Η ποσότητα αλλά και η ποιότητα των μπλοκ πληθαίνει καθημερινά στο διαδίκτυο. Αυτό σημαίνει ότι αν κάποιος θέλει να ξεχωρίσει πρέπει να προσφέρει πραγματικά κάτι καλύτερο, πιο ουσιαστικό, πιο διδακτικό από τους άλλους.

 

              Αυτό που χρειάζεται για να παίξει κανείς σκάκι είναι η φαντασία και η γνώση μερικών βασικών κανόνων. Μέσα από αυτό το blog θα έχετε όλα τα απαραίτητα, πρώτα, εφόδια που θα χρειαστείτε.

Παρουσιάζονται οι κινήσεις των κομματιών, μαθήματα σε βίντεο καθώς και διδακτικές παρτίδες.

 

Σκοπός, επίσης, αυτού του blog είναι να σας ενημερώνει για την ειδησεογραφία στο χώρο του σκακιού, από την πόλη μας (Ιωάννινα), την Ελλάδα και γενικότερα από όλο τον κόσμο.

 

Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι αυτό το blog δεν είναι ο Σύλλογος Ιωαννιτών Σκακιστών, αλλά μια προσωπική μου δουλεία, Καίσαρη Ευάγγελου, που μαζί με μερικούς συνεργάτες, προσπαθούμε να προσφέρουμε στον κόσμο ένα δημιουργικό αποτέλεσμα.

 

Είναι απλά δομημένο ώστε να είναι πολύ εύκολο στην χρήση του. Προσπαθούμε να παρουσιάσουμε τα κυριότερα νέα, με συντομία και περιεκτικότητα, ώστε οι αναγνώστες όχι μόνο να μην κουράζονται, αλλά να ευχαριστιούνται πραγματικά την ανάγνωσή του.

 

Η ενημέρωση είναι τακτική και θα μπορούσατε να εγγραφείτε – να παρακολουθήσετε δωρεάν στην καρτέλα «μέλη».

Θα χαρώ πολύ να στέλνετε παρτίδες σας, συνδυασμούς, σχόλια από τουρνουά που παίξατε καθώς και φωτογραφίες από τουρνουά.

 

Τον τελευταίο χρόνο έχει αυξηθεί σημαντικά η ποσότητα αλλά και η ποιότητα των ελληνικών σκακιστικών ιστοσελίδων. Στην πρώτη σελίδα  υπάρχουν σύνδεσμοι από όλες αυτές τις προσπάθειες (εάν μου έχει διαφύγει κάποιο site ή blog, σας παρακαλώ να με ενημερώσετε μέσω e-mail) καθώς πιστεύω ότι είναι αναγκαίο να υπάρχει η μέγιστη δυνατή συνεργασία μεταξύ των συλλόγων, των δημοσιογράφων και τον σκακιστών για την προβολή του έργου τους και γενικότερα του αθλήματός μας.

 

Ευχαριστώ για το αμείωτο ενδιαφέρον σας στο blog,

Με εκτίμηση Καίσαρης Ευάγγελος – Άγγελος.

Κορυφαίοι παίχτες
Κορυφαίοι παίχτες
FacebookTwitterGoogle BookmarksRedditLinkedinRSS Feed
Παράδειγμα 1

  Παίζουν τα μαύρα

Διαβάστε εδώ!
Παράδειγμα 1

Παίζουν τα λευκά

Διαβάστε εδώ!
Παράδειγμα 1

Παίζουν τα λευκά

Διαβάστε εδώ!
Παράδειγμα 3

Παίζουν τα μαύρα

Διαβάστε εδώ!
Παράδειγμα 2

Παίζουν τα λευκά

Διαβάστε εδώ!
Παράδειγμα 3

Παίζουν τα μαύρα

Διαβάστε εδώ!

Πληροφορίες


Ακολουθήστε


     Google    Facebook    Likendin

     Twitter    YouTube 2    Rss

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Υποστήριξη