Το επόμενο επίπεδο στο σκάκι

Εάν θέλετε να κερδίζετε πολλές παρτίδες σκάκι, να μάθετε πώς σκέφτονται οι καλοί παίχτες κατά τη διάρκεια της παρτίδας και πώς να χρησιμοποιείτε την τακτική και την στρατηγική υπέρ σας, τότε καλώς ήρθατε στη νέα σειρά μαθημάτων «Το επόμενο επίπεδο στο σκάκι»!

 

6.2.1

 

Επιτρέψτε μου να σας παρουσιάσω τα περιεχόμενα της σειράς μαθημάτων «Το επόμενο επίπεδο στο σκάκι».

Σημείωση: Η σειρά μαθημάτων απευθύνεται σε παίχτες που δεν έχουν μεγάλη εμπειρία στο σκάκι. Από το επίπεδο του αρχάριου έως και σε παίχτες με 1400 ΕΛΟ. (Το ΕΛΟ είναι η επίσημη βαθμολογία που χρησιμοποιείται στο σκάκι, ώστε να ορίσουμε τη δυναμικότητα του κάθε σκακιστή.

 

 6.2.2

 

Τι θα αποκτήσετε από τη σκακιστική σειρά μαθημάτων «Το επόμενο επίπεδο στο σκάκι»;

 

Τη σωστή μέθοδο σκέψης την οποία πρέπει να χρησιμοποιείτε κατά την διάρκεια του παιχνιδιού, ώστε να βρίσκετε την καλύτερη κίνηση σε κάθε θέση.

Είναι ένας συγκεκριμένος οδηγός πάνω σε τι ακριβώς να εστιάσετε την προσοχή σας ώστε να γίνεται ισχυρότερος παίχτης, δηλαδή να προχωρήσετε στο επόμενο επίπεδο.

 

  • Θα μάθετε πώς να χρησιμοποιείται όλη την γνώση που ήδη έχετε και να πετύχετε συγκεκριμένα αποτελέσματα.
  • Θα μάθετε πώς να μελετήσετε αποτελεσματικά σκάκι.
  • Θα σταματήσετε να διαπράττεται σφάλματα.
  • Θα αποφύγετε τα χαρακτηριστικά λάθη στην σκακιστική ανάπτυξη, τα οποία κάνουν σχεδόν όλοι οι παίχτες.

 

Σημείωση: Θα πάρετε μερικές πρακτικές οδηγίες για το σωστό τρόπο προπόνησης. Αυτές είναι μερικές πολύ σημαντικές πρακτικές / μέθοδοι οι οποίες θα σας βοηθήσουν να μελετήσετε καλύτερα την συγκεκριμένη σειρά μαθημάτων, αλλά και κάθε τι νέο που θέλετε να μάθετε.

 

Μαθήματα σε βίντεο

 

6.1

 

Η σκακιστική σειρά μαθημάτων «Το επόμενο επίπεδο στο σκάκι» περιέχει μαθήματα σε βίντεο:

 

1. Τα στάδια της παρτίδας - Τρόπος σκέψης

 

Αυτό το μάθημα περιέχει τα στάδια μιας παρτίδας σκακιού, τα οποία εξηγούνται με παραδείγματα.

Επίσης αναλύεται ο σκακιστικός αλγόριθμος, δηλαδή ο τρόπος σκέψης που χρησιμοποιούν οι κορυφαίοι σκακιστές.

 

2. Το άνοιγμα

 

Το άνοιγμα είναι ένα από τα σημαντικότερα στάδια της παρτίδας. Οι αρχάριοι σκακιστές κάνουν πολλά τυποποιημένα λάθη. Θα μάθετε ποια είναι αυτά τα λάθη, γιατί πρέπει να τα αποφεύγεται και πώς να επιλέγετε τις καλύτερες κινήσεις.

Θα αποκτήσετε ένα ολοκληρωμένο σύστημα ανοίγματος, σε υψηλό επίπεδο, το οποίος μπορείτε να χρησιμοποιείτε ενάντια σε οποιονδήποτε παίχτη, αποκτώντας μια πολλά υποσχόμενη θέση.

Το σύστημα έχει ελεγχθεί διεξοδικά με τον υπολογιστή και σε πρακτικό επίπεδο, έτσι σας εγγυώμαι για τα αποτελέσματά του.

 

3.Το μέσο της παρτίδας, τακτική

 

Εδώ θα μάθετε ποια είναι τα τέσσερα βασικά όπλα που διαθέτουν οι ισχυροί σκακιστές. Πώς τα χρησιμοποιούν στις παρτίδες τους και πώς αυτά φέρνουν άμεσα αποτελέσματα.

Αυτά τα μυστικά σας όπλα είναι πολύ ισχυρά, όμως εξηγούνται στο μάθημα με πολύ απλό τρόπο και με αρκετά παραδείγματα, έτσι ώστε να τα εμπεδώσετε και να τα αφομοιώσετε εύκολα. Θα μάθετε που ακριβώς βασίζονται όλοι οι συνδυασμοί στο σκάκι και πώς να τους εντοπίζετε.

Έπειτα μπορείτε να τα εφαρμόζετε στις δικές σας παρτίδες ώστε να πετυχαίνετε πολλές νίκες.

 

6.2.4

 

4. Στρατηγική

 

Σε αυτό το μάθημα περιγράφετε η στρατηγική που πρέπει να έχουμε με τα πιόνια μας. Πώς θα πρέπει να τα τοποθετούμε και πώς θα πρέπει να τα χρησιμοποιούμε.

Μπορείτε να βρείτε πολλά βιβλία και DVD τα οποία εξηγούν την τακτική στο σκάκι, όμως πολύ σπάνια γίνονται αναφορές στις κινήσεις των πιονιών. Η κίνηση των πιονιών είναι αρκετά πολύπλοκη και συχνά μια απλή μετακίνησή τους μπορεί να στοιχίσει την παρτίδα.

Ακόμη και ισχυροί ερασιτέχνες σκακιστές δεν κατανοούν πώς πρέπει να τα χρησιμοποιήσουν.

Έπειτα από αυτό το μάθημα θα βελτιωθεί κατά πολύ η ποιότητα του παιχνιδιού σας και η στρατηγική σας κατανόηση.

 

5. Στρατηγική - ποζισιονέλ παιχνίδι

 

Σε αυτό το μάθημα εξηγείτε η ιδιομορφία των κομματιών. Τι τους αρέσει και τι όχι. Θα μάθετε ποιες είναι η καλύτερες θέσεις για το κάθε ένα σας κομμάτι ξεχωριστά. Έτσι θα μπορείτε να τα οδηγήσετε σε αυτές τις θέσεις, βελτιώνοντας τη δυναμική τους ώστε να επωφεληθείτε στο μέγιστο από αυτά.

 

6.2.5

Η διάρκεια των τηλεοπτικών μαθημάτων είναι 125 λεπτά.

 

Πρακτικό μέρος:

 

6.2

 

Μετά από την μελέτη των μαθημάτων σε βίντεο «Το επόμενο επίπεδο στο σκάκι» θα λάβετε γνώσεις με τις οποίες θα είστε σε θέση να επιτύχετε πραγματική πρόοδο.

Αλλά είναι απαραίτητο να τεθεί η γνώση σε εφαρμογή. Αυτή η πρακτική προσθήκη στη σειρά μαθημάτων θα σας βοηθήσει σε αυτό!

Το πρακτικό μέρος της σειράς μαθημάτων περιέχει 195 ειδικά παιχνίδια και στόχους, τα όποια θα σας βοηθήσουν να βάλετε ιδέες της σειράς μαθημάτων σε εφαρμογή.

 

  • Θα πάρετε ένα λεπτομερές πρόγραμμα για την προπόνησή σας, το οποίο περιέχει συγκεκριμένους στόχους και τις οδηγίες.
  • Θα καταλάβετε τις ιδέες της σειράς μαθημάτων καλύτερα.
  • Θα θυμηθείτε τις ιδέες της σειράς μαθημάτων καλύτερα.
  • Θα σταματήσετε να κάνετε σφάλματα.
  • Θα εκπαιδευθείτε στο σωστό τρόπο σκέψης, ο όποιος θα σας επιτρέπει να βρείτε τις καλύτερες κινήσεις σε οποιαδήποτε θέση.
  • Και το κυρίως θέμα: θα εκπαιδεύσετε αυτή την γνώση στην πράξη - έτσι θα πάρετε μετατρέψετε την γνώση σε πρακτική ικανότητα.

 

Βιβλία – εκτυπώσιμο περιεχόμενο

 

6.2.7

 

Θεωρητικό μέρος (25 σελίδες)

Οδηγός μελέτης (15 σελίδες)

Ανάλυση και σχόλια από τα πρακτικά παιχνίδια (52 σελίδες)

Φωτογραφίες συμπερασμάτων (2)

 

6.2.8

 

6.2.9

 

 

6.2.10

 

Αναλάβετε δράση και αποκτήστε σήμερα τη σειρά μαθημάτων! Επικοινωνήστε μαζί μας, μέσα από τη φόρμα επικοινωνίας, πατώντας εδώ .

 

 

Save

 

Save

Save

Save

FacebookTwitterGoogle BookmarksRedditLinkedinRSS Feed

Πληροφορίες


Ακολουθήστε


     Google    Facebook    Likendin

     Twitter    YouTube 2    Rss

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Υποστήριξη