Βήμα προς βήμα οδηγός για το πρώτο μάθημα

 Step by step

 

 

Με τη λήψη ενός ιδιαίτερου μαθήματος σε απευθείας σύνδεση -online-, μπορείτε να παρακολουθήσετε την καλύτερη μορφή προσωπικής εκπαίδευσης που είναι διαθέσιμη στο διαδίκτυο. Το ιδιαίτερο μάθημα σας παρέχει:

Α) Την προσωπική συνομιλία με τον προπονητή

Β) Την δυνατότητα ερωτήσεων

Γ) Την απόκτηση σημειώσεων από το μάθημα

 

Τεχνικές πληροφορίες

 

Για να ξεκινήσουμε να κάνουμε μάθημα θα χρειαστεί να κάνετε τα παρακάτω βήματα:

 

------------

1. Skype

------------

 

Τα μαθήματα γίνονται μέσω του προγράμματος skype, ώστε να υπάρχει η φωνητική επικοινωνία. Δεν χρειάζεται η κάμερα, διότι ο προπονητής ανοίγει την "κοινή χρήση οθόνης", μια επιλογή που έχει το skype, έτσι ώστε ο μαθητής να μπορεί να δει την επιφάνεια εργασίας από τον υπολογιστή του προπονητή.

To skype είναι ένα πρόγραμμα. Αυτό μας επιτρέπει να μιλάμε με φίλους, συγγενείς ή επιλεγμένα άτομα δωρεάν. Παρακαλώ εγκαταστήστε και αναβαθμίστε στο skype, πατώντας στην κάτωθι εικόνα:

 

 Skype 1

 

--------------------------

2. Add me on skype

--------------------------

 

Πριν το πρώτο μάθημα θα πρέπει να έχουμε συνδεθεί στο skype. Μπορείτε να με βρείτε στο skype με το username greco-12 και το όνομα μου Aggelos Kesaris.

 

----------------------------------

3. Ελέγξτε εάν λειτουργεί

----------------------------------

 

Υπάρχει μια επαφή στο skype, στη λίστα με τους φίλους σας, η οποία ονομάζετε “Echo / Sound Test Service. Αυτός είναι ένας έλεγχος για να διαπιστώσετε εάν όλα λειτουργούν κανονικά.

Παρακαλώ καλέστε το και ακολουθήστε τις φωνητικές οδηγίες. Εκεί θα δείτε εάν λειτουργούν κανονικά τα ακουστικά σας και εάν λειτουργεί το μικρόφωνό σας.

 

-----------------------------------------

4. Στείλτε μας τις παρτίδες σας

-----------------------------------------

 

Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε για εσάς. Ο καλύτερος τρόπος για να μάθουμε για εσάς είναι να δούμε μερικές παρτίδες σας. Στείλτε μας μερικές παρτίδες σας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας νέου μαθητή την οποία θα βρείτε ακριβώς πιο κάτω, πατώντας πάνω στα κόκκινα γράμματα.

 

------------------------------------------

5. Πείτε μας λίγα λόγια για εσάς

------------------------------------------

 

Υπάρχουν ήδη δυο προγράματα προσωπικής εκπαίδευσης, το «Beginner’s boost» και το «Understand chess as a strong player». Μπορείτε να πατήσετε πάνω στα κόκκινα γράμματα για τα τα μελετήσετε.

Για να σας βοηθήσω περισσότερο θα πρέπει να γνωρίζω μερικά πράγματα για εσάς. Δηλαδή ποιοί είσαστε, τι επίπεδο γνώσης έχετε και ποιοί είναι οι στόχοι σας.

Παρακαλώ συμπληρώστε το ερωτηματολόγιο το οποίο θα βρείτε στη φόρμα επικοινωνίας νέου μαθητή, πατώντας εδώ.

 

 

Save

FacebookTwitterGoogle BookmarksRedditLinkedinRSS Feed

Πληροφορίες


Ακολουθήστε


     Google    Facebook    Likendin

     Twitter    YouTube 2    Rss

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Υποστήριξη